| | Contact: +31 (0)70-3454432

Winston’s Muziekschool.

Winston gebruikt het lichaam als instrument. Handen, voeten, dijen, borstkas, noem maar op: alles maakt muziek. En met die geluiden kun je swingende ritmes maken. Winston verschijnt op het digitale schoolbord.
Meteen wordt de klas geactiveerd. Binnen 5 minuten staat er een swingend ritme. Stap voor stap maakt hij het moeilijker. Ervarend leren, motorische ontwikkeling, sociale cohesie en luisteren staan bij Winston’s Muziekschool centraal.

Winston’s Muziekschool is een manier om kinderen, via het digitale schoolbord, kennis te laten maken met ritmische muziek en bodypercussion. De kinderen ontwikkelen spelenderwijs, zowel geestelijk als lichamelijk,
hun vaardigheden en zelfstandigheid. Kijken, luisteren en bewegen zorgen daarbij voor een (korte!) plezierige afleiding om vervolgens fris verder te kunnen gaan met de dagelijkse lessen. Ook voor de docenten blijkt het een leuke opkikker.

De werkwijze is bijzonder laagdrempelig, een docent kan even vijf minuten van Winston’s Muziekschool gebruik maken op een moment dat het uitkomt. Er zijn verschillende niveau’s voor de onder- midden- en de bovenbouw.

Website www.winstonsmuziekschool.nl

Back to Top