| | Contact: +31 (0)70-3454432

Over Winston Scholsberg.

 

 

Winston is geboren in Paramaribo, Suriname. Vanaf zijn derde jaar is hij al aan het entertainen. Daar ontdekte hij door goed te kunnen dansen dat mensen bereid waren om er geld voor te betalen. Dat stimuleerde om nog meer te willen dansen, te trommelen en te entertainen. De laatste 25 jaar werd Winston dan ook vooral bekend in Nederland als presentator, acteur en verhalenverteller. Met meer dan 9000 voorstellingen en zijn ervaring om zijn publiek in vervoering te krijgen door zijn passie, is Winston de ideale trainer om professionals te begeleiden bij het optimaliseren van hun communicatieve vaardigheden. Naast de communicatie- en presentatietrainingen die hij verzorgt, is hij tevens actief als coach persoonlijke ontwikkeling.

 

 

 

“Winston is een professional en één van de meest integere mensen die ik ken.”

Wat kan Winston voor jou doen?

Doelen formuleren en realiseren door in actie te komen

Ben jij op zoek naar een sparringspartner op niveau? Iemand die jou helpt de juiste vragen te stellen en samen met jou zoekt naar de goede antwoorden die jou verder brengen? Winston is een expert in het realiseren van doelen. Wanneer je vastloopt in de dagelijkse routine en je komt maar niet verder met een project of die ene moeilijke klus. Verwacht dan dat Winston je weer op weg helpt. Ga naar een Goalsevent om helder te krijgen wat je kunt! Want het gaat om jouw eigen kracht, kennis en kunde!

We hebben allemaal wel eens hulp nodig, dat is normaal! En wanneer je er voor kiest om je kwetsbaar op te stellen en te werken aan jezelf. Kies er dan voor om dat te doen samen met een professional die weet wat hij doet! Vraag Winston naar de resultaten die hij heeft behaald tot nu toe en overtuig jezelf dat een samenwerking met deze inspirator en motivator jou brengt waar je moet zijn!

Volg een training van Winston

Schrijf je nu in voor en reserveer jouw plek


Winston als trainer…

Winston is in staat om bij elke coachingsessie ieder individu erbij te betrekken en een stukje persoonlijke aandacht te geven.

Maak kennis met Winston →


Winston als meesterverteller…

Ervaar zelf hoe Winston geniet van het vertellen van zijn verhalen en laat je inspireren door zijn energie!

Maak kennis met Winston →


Winston als coach…

Met GoalsAcademy managers helpen bij het formuleren en realiseren van doelstellingen en beter leren presenteren.

Maak kennis met Winston →

Back to Top