| | Contact: +31 (0)70-3454432

Multi Jam.

Bij de Multi Jam kom je op bezoek bij de ‘muziekdokter’ en bij verteller en muzikant Winston Scholsberg en zijn muzikanten. Kinderen krijgen een interactieve voorstelling te zien waarin verschillende liedjes worden gespeeld, allerlei instrumenten worden gebruikt en spannende muziekverhalen worden verteld.

De muzikanten maken er samen met de kinderen een spetterend feest van met liedjes en muziekinstrumenten vanuit de hele wereld waar de kinderen zelf op mogen spelen, met als einddoel: spelenderwijs langdurige en intensieve contacten stimuleren tussen kinderen met verschillende culturen en/of sociaaleconomische achtergronden. Aan het einde van de voorstelling gaat iedereen in een uitbundige stemming naar huis!

Aanvullende informatie
Multi Jam is een swingende jamsessie vanuit de multiculturele cross-overgedachte. De kinderen mogen met alles meedoen, krijgen een stukje kennis mee van de instrumenten, mogen op het podium komen en zich uiten in de vorm van zang, dans en spel samen met en aan hun klasgenootjes.

Testimonials
“Winston, je hebt veel mensen geraakt in hun ziel afgelopen vrijdag. Alleen maar enthousiaste reacties: 100% nieuwsgierige groeikracht en binding -met hun eigen verhaal-. Vanuit mijn hart bedank ik voor je inbreng en ik heb diep respect voor je talent.”
“He wat zie ik daar, wie loopt daar over straat. Het is een hele grote beer, dansend in de maat. Twaalf kinderen van St. Mattheusschool in Rotterdam zeggen dit versje ritmisch op, en besluiten het geheel met een coole pose. Zij hebben dit van het digibord waar Winston het voor doet. De klas geniet en stil zitten dat kan niet. Gaat de beat te snel, geen probleem dan speelt de meester het zelfde ritme langzamer op de trommel. Het samen werken, het ervaren en het aanleren van de vormstructuur van de muziek, en ritmisch bewegen kunnen verwoord worden in de doelen die de Inspectie aan het onderwijs stelt.” Peter van der Veer, Vakleerkracht muziek, St. Mattheusschool voor ZMLK

Back to Top