| | Contact: +31 (0)70-3454432

Master Your Story, Master Your Influence!.

Zou jij met zelfvertrouwen een professionele presentatie willen geven voor een grote groep mensen? Wil jij met succes jouw verhaal kunnen vertellen aan jouw klanten? Dat kan nu!

ebook_winston1Weet je nog hoe het was toen je op school de eerste presentatie moest geven van je leven. Angstzweet, niet meer uit je woorden kunnen komen en dagenlang voorbereiden! Je was totaal niet bezig met de houding die je moet aannemen en ook niet hoe je stem het beste kunt gebruiken zodat je je medeleerlingen bij de les kon houden.

Je was eigenlijk alleen maar bezig met de angst voor het presenteren zelf. En dat is heel jammer want het is leuk om met zelfvertrouwen voor een groep te kunnen staan en je verhaal te kunnen doen waar mensen naar willen luisteren.

We hebben het allemaal moeten leren door ervaring. Dat geldt ook zeker voor mijzelf. Ik heb de laatste jaren zoveel presentaties gedaan en elke keer als ik een seminar of training geef, heb ik een leermoment. Je leert door het doen en ik kan je helpen om met een aantal simpele stappen jouw leerproces te versnellen.

Bekijk deze video over de WES methode nu het nog kan! Dit aanbod is slechts beperkt geldig tot ….. En daarna zal deze video alleen beschikbaar zijn voor leden.

header_ar_winstonMijn naam is Winston Scholsberg en ik heb meer dan 5000 voorstellingen als verhalenverteller gedaan, honderden optredens als muzikant en heel veel trainingen en seminars! Deze ervaring kun jij nu gebruiken! Ik wil mijn kennis en kunde doorgeven aan iedereen die beter wil leren presenteren.

Waarom? Omdat ik overtuigd ben dat het verbeteren van jouw presentatie- en communicatievaardigheden je echt helpt bij het realiseren van jouw zakelijke doelstellingen. Je gaat anders met problemen om en verandert een stressvolle situatie in een mooi moment! Nooit meer een ongemakkelijk sollicitatiegesprek maar een to the point presentatie van jezelf en jouw vaardigheden, zodat jij ook jouw droombaan krijgt!

Master Your Story, Master Your Influence!

MasteringYourNegotiationSkillsWord een professionele verhalenverteller met deze uitgebreide handleiding en leer professioneel presenteren in 7 eenvoudige stappen met de WES-methode!

In deze online training gaat het erom te ontdekken hoe jij een betere verhalenverteller kunt worden. Jij zult sterker en beter voor een groep mensen staan en jezelf kunnen presenteren. Je zult veel meer zelfvertrouwen en overtuiging uitstralen. En je zult met overtuiging mensen inspireren!

Dit handboek over Public Speaking geeft jou veel achtergronden, presentatie- en communicatietools zodat jij een gereedschapskist vol vaardigheden bezit en je een persoonlijke transformatie ondergaat van goede spreker naar meesterverteller!

Beter leren presenteren met de WES methode in 7 stappen:

- WES-STANCE – Werk aan je houding op het podium

- WES BREATH – Verbeter je ademhalingstechnieken

- WES-STATE – Bepaal de “State of Mind” wat jouw verhaal nodig heeft

- WES-WALK – Hoe loop je naar het podium toe?

- WES TALK – Stel je voor!

- WES SCAN – Direct contact maken met je publiek

- WES MOVE – Gebruik jouw lichaamstaal

Maak gebruik van 21 exclusieve en uitgebreide oefeningen om concreet en met succes te werken aan het verbeteren van jouw presentatie- en communicatievaardigheden! Word een Meester Verhalenverteller!

Wat levert het mij op?

  • Succesvolle presentaties in elke situatie
  • Tevreden klanten, leerlingen, collega’s, vrienden en familieleden
  • Perfecte voorbereiding wanneer je gaat spreken in het openbaar
  • Boost in jouw zelfvertrouwen bij sollicitatiegesprekken of salarisonderhandelingen
  • Betere gezondheid door minder stress
  • Mensen kunnen bereiken met jouw boodschap
  • Waardering en bewondering voor de manier waarop jij jezelf presenteert

Wat zeggen anderen?

“Ik heb Winston leren kennen als een bijzonder vriendelijke, integere en open persoonlijkheid. Winston is goed in staat gebleken om met zijn directheid maar ook zorgvuldigheid een spiegel voor te houden. Ik heb er erg veel aan gehad. Hij heeft mij beslist nieuwe inzichten verzorgd en een andere wijze van presenteren laten zien. Het is jammer dat de sessies afgelopen zijn. Ik had zeker nog veel meer kunnen leren van Winston en ik zal hem zeker blijven volgen!”
Marcel Wentink – Agis Zorgverzekeringen
“Winston Scholsberg werkt erg snel en efficiënt. Winston was in staat om de informatie die ik gaf heel snel te verwerken in de training. Ik voelde mij tijdens de training snel op mijn gemak. Dit kwam vooral door Winston’s warme en open persoonlijkheid. Tijdens de training heb ik op een creatieve manier ontdekt hoe ik verbinding met het publiek kan maken. Na 120 minuten had ik behoefte om nog meer te leren, wat vloog de tijd voorbij.”
El Rahmani Majoor – Plaatsvervangende Brigadecommandant van de Koninklijke Marechaussee
“Winston is de vaste coach voor verscheidene activiteiten van onze netwerkorganisaties The Other Network en Young Global People. Hij heeft de afgelopen tijd dan ook veel workshops en trainingen verzorgd op het gebied van presenteren. Naast Winston zijn professionele kwaliteiten is het erg fijn om met hem te werken en is hij een van de meest integere mensen die ik ken.”
Young Global People & The Other Network, Melvin Tjoe Nij (Directeur)

logos

Back to Top