| | Contact: +31 (0)70-3454432

Boek WES Methode.

Zou jij met zelfvertrouwen een professionele presentatie willen geven voor een grote groep mensen? Wil jij met succes jouw verhaal kunnen vertellen aan jouw klanten? Dat kan nu!

 

WES Boek cover

 

Bestel nu het WES-E-Book voor maar €17 ex. BTW.

 

 

 

Weet je nog hoe het was toen je op school de eerste presentatie moest geven van je leven. Angstzweet, niet meer uit je woorden kunnen komen en dagenlang voorbereiden! Je was totaal niet bezig met de houding die je moet aannemen en ook niet hoe je stem het beste kunt gebruiken zodat je je medeleerlingen bij de les kon houden.

Je was eigenlijk alleen maar bezig met de angst voor het presenteren zelf. En dat is heel jammer want het is leuk om met zelfvertrouwen voor een groep te kunnen staan en je verhaal te kunnen doen waar mensen naar willen luisteren.

We hebben het allemaal moeten leren door ervaring. Dat geldt ook zeker voor mijzelf. Ik heb de laatste jaren zoveel presentaties gedaan en elke keer als ik een seminar of training geef, heb ik een leermoment. Je leert door het doen en ik kan je helpen om met een aantal simpele stappen jouw leerproces te versnellen.

 

Back to Top